Krpice s patlidžanom, tikvicama i rajčicama

Broj osoba: 4
Priprema: 40 minuta

Sastojci:
20 dag krpica, 20 dag svježega kravljeg sira, 2 patlidžana, 2 tikvice, 2 rajčice, listovi bosiljka, grančica origana, češanj češnjaka, dl maslinova ulja, sol, papar


Postupak: Patlidžane i tikvice narežite na tanke ploške, a zatim na još tanje komade. Rajčice narežite na krupne komade te stavite u zdjelu. U neprianjajućoj tavi zagrijte ulje te ispecite ploške patlidžana i tikvica s obje strane. Stavite u zdjelu i začinite s pet žlica ulja, bosiljkom i origanom. Posolite, popaprite i stavite u hladnjak. Skuhajte tjesteninu, ocijedite i stavite u zdjelu s povrćem. U tavi popržite češnjak i rajčice. Umiješajte tjesteninu s povrćem i sirom, promiješajte i poslužite.

Statistika