Fileti skuše u zobenom brašnu s narančom

Broj osoba: 4
Priprema: 30 minuta

Sastojci:
2 naranče, 140 g mljevenog zobenog brašna, 2 žličice dijonskog senfa, 8 fileta skuše, svaki po 75 g, 2 bjelanjka lagano istučena vilicom, 2 žlice maslinova ulja, sol, papar

Postupak: Zagrijte pećnicu na 220*C. Naribajte koricu naranče. Zatim je ogulite i meso narežite na kriške. Ostavite očišćene komade sa strane. Izmiješajte zobeno brašno, senf, narančinu koricu, sol i papar. Premažite filete skuše bjelanjkom i sa svih strana uvaljajte u mješavinu zobenog brašna. Stavite na lim prekriven paprom za pečenje i poškropite s malo maslinova ulja. Pecite oko 15 minuta, ovisno o debljini fileta, dok ne postanu hrskavi. Poslužite vruće s ploškama naranče.