Rajčice punjene pilećim mesom i šampinjonima

Broj osoba: 4
Priprema: 35 minuta

Sastojci:
8 rajčica podjednake veličine, 100 g narezanih šampinjona, 160 g pilećeg pečenja, 20 g nasjeckanog luka, 60 g maslaca, 2 jaja, 80 g naribanog parmezana, kuhana riža


Postupak: Odrežite rajčicama vrhove, izdubite sredinu i stavite na stranu. Nasjeckajte luk i šampinjone. Pečeno meso narežite na komadiće. Na zagrijanome maslacu popržite luk pa, kad omekša, dodajte šampinjone i meso te pržite još desetak minuta. Popaprite i posolite te maknite s vatre. Kad se smjesa ohladi, umiješajte razmućena jaja. Punite smjesom rajčice, pospite sirom i na svaku stavite komadić maslaca. Pecite ih 15 minuta u pećnici na 225*C. Poslužite uz kuhanu rižu.