Oslić s tjesteninom i crnim maslinama bez koštica

Broj osoba: 4
Priprema: 25 minuta

Sastojci:
40 dag tjestenine, 20 dag fileta oslića, 20 dag rajčica, 20 dag tikvica, 15 dag crnih maslina, 2 ljutike, 5 žlica maslinova ulja, usitnjen peršin, sol, papar


Postupak: Narežite ribu na komadiće. Narežite tikvice, ljutiku i masline bez koštica pa dodajte peršin. Blanširajte rajčicu, odstranite koštice i sjemenke pa narežite na komade. U tavi na ulju popržite ljutiku. Dodajte komadiće tikvica i pržite. Potom stavite narezane rajčice, posolite, popaprite i pirjajte pet minuta. Na zagrijanom ulju pržite komadiće oslića dok ne požute. Dodajte ih u ragu od tikvica i kuhajte još pet minuta. Na kuhanu tjesteninu prelijte ragu i pospite peršinom.

Statistika