Kaneloni s mladim sirom i šparogama na hrskavoj kapuli

Sastojci: 4 komada tijesta za raviole, 200 g mladog sira Dukat, 50 g griza, 2 jaja, sol, papar, 3 dl bešamel umaka Dukat, kapula narezana na kolutove

Tijesto: ½ kg brašna, ½ kg kukuruznog brašna, 1 jaje, sol, papar, ljuta usitnjena paprika, kari, 4 komada šparoge, 40 g maslaca Dukat, maslinovo ulje za prženje

Priprema: Mladi sir, jaja i griz dobro izmiješajte i punite raviole. Stavite u vatrostalnu posudu, zalijte bešamel umakom i pecite u pećnici na 170*C 30 minuta. U kapulu stavite prethodno pripremljeno tijesto, pomoću vilice ga stavite i pecite u dubokoj masnoći. Kapula treba imati hrskave krajeve i biti zlatnožute boje. Šparoge očistite i kratko popecite na maslacu i maslinovu ulju. Na tanjur stavite hrskavu kapulu, zatim raviole, a šparoge prelijte kvalitetnim maslinovim uljem.