Pečena omotana tunjevina s povrćem



Broj osoba: 4

Priprema: 30 minuta

Sastojci:
Kg tunjevine narezane na fete, ½ limuna, 40 dag rajčica, 2 luka, 3 češnja češnjaka, žličica origana, grančica peršina, dl maslinova ulja, sol, papar

Postupak: Tunjevinu odrežite na osam jednakih tankih feta ili četiri deblje pa ih stavite grijati u pećnicu na 200*C. Izrežite četiri lista masnog papira za pečenje, malo ih nauljite i na svaki stavite po dvije fete tunjevine. Pospite ih usitnjenim češnjakom, narezanim lukom, začinskim biljem i narezanim rajčicama, zalijte uljem te posolite i popaprite. Dobro zamotajte smotuljke i stavite ih peći u pećnicu. Pecite 20 minuta na 180*C pa provjerite je li gotovo. Poslužite s pečenim povrćem.

Statistika