Svinjetina sa šparogama i umakom od kamenica

Broj osoba: 4 – 6
Priprema: 10 minuta

Sastojci:
500 g špageta, 250 g šparoga (prerezati šparoge napola), 3 žlice sezamova ulja, 350 g svinjetine narezane na komadiće, 180 ml kupovnog umaka od kamenica


Postupak: Stavite špagete u veliki lonac kipuće vode i kuhajte dok ne omekšaju. Ocijedite i privremeno odložite. Stavite šparoge u kipuću vodu i kuhajte tri minute. Ocijedite ih i isperite u vrlo hladnoj vodi. Stavite wok na jaku vatru. Kada se jako zagrije, ulijte sezamovo ulje. Pržite svinjetinu uz miješanje otprilike tri minute. Dodajte šparoge i pržite uz miješanje još oko dvije minute. Dodajte umak od kamenica i špagete te kuhajte dvije minute. Dobro protresite i poslužite vruće.

Statistika