Sastojci: 2 mala gomolja komorača, patlidžan, 4 duguljaste rajčice, 3 paprike, 4 ljubičasta luka, 4 žlice maslinova ulja, sol, papar, 2 žlice narančina soka, 8 listova bosiljka, češanj češnjaka, žličica narančine kore
Priprema: Komoraču odrežite stabljike s listovima, ogulite gomolj i narežite ga na na ploške debele 1,5 cm. Patlidžane uzdužno narežite na ploške debele 1,5 cm. Prepolovite rajčice, a paprike narežite na rezance. Luk razrežite na osmine. Sve premažite uljem, posolite i popaprite. Pecite 4 minute s obje strane. Jedanput okrenite. Složite na pladanj i poškropite narančinim sokom. Listove komorača izmiješajte u zdjeli s bosiljkom, češnjakom i narančinom korom.
Povrće na žaru
11:10 AM